Tájékoztató a téli terembajnokságról

Tisztelt Sporttársak!


A téli terembajnokságra a megadott nevezési határidőig 30 nevezés érkezett, azaz összegyűlt a lebonyolításhoz szükséges létszám. Sajnálatos módon a csoportbeosztás elkészítése előtt érkezett meg a helyszínnek megjelölt Mechwart Technikum tornacsarnokát fenntartó szervezet hivatalos levele, miszerint:
„A DSZC Mechwart András Gépipari és Informatikai Technikum épületében egy energiatakarékossági törekvés végrehajtása van folyamatban. A megnövekedett fűtési- és energiaárak miatt a Mechwart tornacsarnoka a fűtési szezon végéig, 2023.03.31-ig nem bérelhető hétvégi napokon. Fentiek miatt a korábban egyeztetett időpontokban a Teremlabdarúgó bajnokságuk helyszínét nem tudjuk biztosítani.”


Megoldást keresve, újból felvettük a kapcsolatot valamennyi olyan létesítménnyel, ahol lebonyolítható lenne a bajnokság, de a jelenlegi bizonytalan helyzetben nincs a városban olyan szervezet, amely megfelelő áron, 2022.12.31-nél későbbi időpontra tudna termet biztosítani számunkra.


Fenti okok miatt a DVKLSZ Elnökségének döntése értelmében a téli terembajnokság ebben a formában nem lesz megrendezve. A beérkezett nevezési díjakat rövid időn belül visszafizetjük az érintett csapatok részére.
Köszönjük megértéseteket.


DVKLSZ ELNÖKSÉGE