DVKLSZ Tisztségválasztó Küldöttgyűlés

Kedves DVKLSZ Sportszervezetek!

Kedves Tagok!

A DVKLSZ elnökének, elnökségi tagjainak, és az Ellenőrző Bizottság tagjainak mandátuma 2024. októberében (a Bajnokok Tornáját követően) lejár. A DVKLSZ vezetése ezért - az alapszabálynak megfelelően, és egyeztetve a szövetség jogi képviselőjével - új választást ír ki, melyen az említett tisztségekre megválasztásra kerülnek a jelöltek, akik a következő négy év során látják el majd tisztségüket.

Az újonnan megválasztandó elnök egyik első feladata lesz a DVKLSZ 2024-25. évi téli terembajnokságának a megszervezése lesz, az elnökség és egyéb bizottságok jövőbeli feladatainak kijelölése és összehangolása mellett.

A tisztújító küldöttgyűlést, 2024. augusztus 22-én, 17:30-kor tartjuk. Ehhez kapcsolódóan a meghívók (a napirendi pontokkal, a helyszín megjelölésével) kiküldésre került minden sportszervezetünk vezetőjének.

A következő hetekben sor kerül a jelöltállításra. Kérem a tisztelt sportszervezetek képviselőit, juttassák el a jelöltjeik nevét, a csapatok felé elektronikusan megküldött jelölőlapon feltüntetve. Nevezzék meg tagjaink közül azokat a személyeket, akik véleményük szerint lelkiismeretesen és megfelelő módon látnák el a tisztségüket a DVKLSZ-en belül.

A jelöltlisták beérkezési határideje: 2024. augusztus 08. éjfél.

 

Sportbaráti üdvözlettel,

a DVKLSZ elnöksége