Molnár Zoltán

Molnár Zoltánt (ig.sz. 000543, Szerény Királyok), a 2021. október 14-én lejátszott V-Konyak - Szerény Királyok mérkőzésen, Falvai Csaba játékvezető öt perces kiállítással fegyelmezte, TÉVESEN! A játékos viselkedése, cselekedetei - a játékvezetői jelentésben foglalatak és további, a találkozón jelen lévő tanúk, illetve DVKLSZ tisztségviselő vallomása alapján -, piros lapos kiállítást értek volna! A játékvezető jelentése kitér arra, hogy a V-Konyak 83-as számú játékosával, egy szabálysértést követően - mikor a labda már játékon kívül volt -, kölcsönösen indulatból "lökdösődtek". Ezzel egyidőben alpári módon szidalmazták is egymást, amiket piros lappal kellett volna szankcionálnia Falvai Csaba játékvezetőnek!  Molnár Zoltán tettét fegyelmi vétségnek ítéljük, ezért  fegyelmi eljárás lett lefolytatva az ügyében. Továbbá megjegyzendő, cselekedeteivel nagyban hozzájárult a mérkőzés idő előtti beszüntetéséhez is, és az azt követően a két csapat szurkolói és játékosai által egyaránt előidézett, játéktéren történő tömegjelenethez. Ezen esetnél Falvai Csaba szintén játékvezető hivatásbeli mulasztást követett el! (A vétkes játékosok csapataitól, a DVKLSZ Versenybizottsága 2021.10.15-ei ülésén büntetőpont levonását rendelte el - 'Bizottsági döntések' menüpont)

Molnár Zoltánt a DVKLSZ Fegyelmi Bizottsága 4 soron következő szabadtéri bajnoki mérkőzéstől eltíltja. A DVKLSZ Fegyelmi Bizottsága az ítélethozatalkor figyelembe vette a játékvezetői jelentést, illetve - további tanúmeghallgatások mellett - a játékvezető az esettel kapcsolatban, következő nap szóban is meghallgatásra került. A játékos határozat ellen, 8 napon belül fellebbezéssel élhet a DVKLSZ Elnökségénél fellebbezési díj egyidejű befizetésével.

FONTOS: A Szerény Királyok csapatának a szabadtéri szezonból három mérkőzése maradt. Az eltiltott játékos az így majdan fennmaradó 1 mérkőzést, a 2022-es szabadtéri szezon során köteles letölteni. Esetleges eligazolásakor (ha 2022-ben addig nem lép pályára a Szerény Királyok csapatában) az átigazolásának a napjától számítandó az eltiltás folytatása.