Aranyrangadó a DVKLSZ - Bástya Kupa teremlabdarúgó csoportban

 Most szombaton - a műfüves csoportunkat már az elmúlt héten megnyerő Fáraó Bútor FC Eger bajnoki címe után -, a teremlabdarúgó csoportunkban is eldől a bajnoki cím sorsa. A sorsolás úgy hozta, pont az utolsó fordulóban csap össze a két régi rivális, a bajnoki tabella első és második helyén álló D-Trend Fashion Kft.-Lufthansa és a Tbutoroutlet.hu csapata. A képlet egyszerű, a győztes a bajnok!

 A 2024. február 24-én 16:15-ös kezdésre, a DSZC Mechwart András Gépipari Technikumban megrendezendő találkozó két csapatvezetőjét kérdeztük az esélyekről.

Kormos Ádám (D-Trend Fashion Kft.- Lufthansa): ”A sorsolás után célunk volt a bajnoki aranyérem megszerzése. 10/10-es mérlegünknek köszönhetően erre most minden esélyünk megvan. Nem egyszerű a helyzet, hiszen az utolsó fordulóban, a második helyen tanyázó T-butoroutlet lesz az ellenfelünk. Keretüket remek játékosok alkotják. Régóta ismerjük őket, s izgalmas mérkőzésnek ígérkezik a bajnoki döntőnek is beillő összecsapás. A döntetlennel ugyan mi lennénk a bajnokok, de mi szombaton nyerni akarunk. Hibátlan teljesítménnyel aranyoznánk be a napot!

Varga Attila (T-butoroutlet.hu):Nagy reménnyel és izgatottan várjuk a mérkőzést, mely egyáltalán nem ígérkezik egyszerűnek. A Lufthansa csapata jó erőkből álló, régóta együtt focizó baráti társaság. Szép és eredményes focit játszanak. Jó ideje ismerjük egymást, mondhatni baráti viszonyt is ápol a két társaság. Olyan is előfordult már, hogy különböző tornákon egy csapatban, egy célért küzdöttünk. A lehetőségekhez mérten megpróbálunk a legjobb kerettel kiállni, sérülés és egyéb elfoglaltság miatta azonban nem lesz teljes a létszám. Viszont akik pályára lépnek, mindent bele fognak adni. Győzedelmeskedjen a jobb! Hajrá T-butoroutlet!

Az esélyekről megkérdeztük Tamás Márkot is, aki a Bástya kupa révén névadó szponzora is a teremlabdarúgó csoportunknak. Márk ismeri mindkét formációt, hisz tornáinak rendszeres résztvevője a két társaság. ”Jól ismerem mindkét csapatot. Bizonyosan egy színvonalas találkozóra van kilátás. Remélem minél többen kilátogatnak majd az összecsapásra, igazi futballhangulatot teremtve. Hiszem, a végén pedig az lesz a bajnok, aki jobban rászolgált a győzelemre.

Várunk minden érdeklődő futballbarátot a mérkőzésre, melynek végkimenetéltől függetlenül, az említett csapatok - dobogós helyüknek köszönhetően – már kvalifikáltak a DVKLSZ Téli Bajnokok Tornájára. A szövetség ezt az eseményt 2024. március 10-én, vagy 17-én rendezi majd meg, a megkapott pályaidőpont függvényében. Ekkor kerül sor a bajnoki díjátadóra is, melyről az érdekeltek időben fognak tájékoztatást kapni.

-vasziliutamas-